Beste vrienden en sponsoren van skûtsje Drie Gebroeders,

De zomer zit erop! Helaas geen zomer waar wij ons zo op hadden verheugd, geen kampioenschap. Toch hebben we in augustus wat mooie dagen kunnen zeilen met andere A, B, en C-schepen. In deze nieuwsbrief wat foto’s, die zeggen eigenlijk genoeg. Prachtige Hollandse (lees: stormachtige) luchten resulteerden in mooie trainingsdagen met keiharde wind. Enkelrif, dubbelrif, toch weer geen rif, zwaar weer fok, of tóch de midweer vast klaarleggen benedendeks? De resultaten van de wedstrijden waren wisselvallig. Een aantal mindere potten en verkeerde zeilkeuzes, maar daar staat een prachtige afsluitende wedstrijd met podiumplek tegenover. Zoals oud Emanuel schipper Merijn al stuurde: You win, or you learn! In het naseizoen konden de wedstrijden gelukkig wel doorgaan. Tijdens Friese Hoek en de Slotdag Heeg hebben we ons weer kunnen meten met de rest van onze klasse. De strijd om de nr. 1 plek is pittig. En dat maakt ons alleen nog maar fanatieker om er volgend jaar weer voor de volle 100% voor te strijden!

Het schip gaat nu weer voor de winderslaap en onderhoud naar haar thuis; Gorredijk.

Categories:

Tags:

Comments are closed