Klaar voor seizoen 2022!

De boot ligt weer in Heeg, het klussen zit er op en we hebben een nieuw teamlid. Kortom, we zijn klaar voor het nieuwe zeilseizoen! ? Een mooi moment voor een update én een vooruitblik op een simmer in Fryslân.

Na een winter schuren en lakken ligt het skûtsje er weer prachtig bij. Dankzij de bijdrage van vrienden en sponsoren hebben we kosten noch moeite gespaard. Zo is al het houtwerk gelakt, heeft het onderwaterschip een nieuwe laag antifouling en hebben we nieuwe voetsteuntjes voor de mannen aan de schoot. Daarnaast zijn we goed aan het sparen voor de aanschaf van nieuwe zeilen. Veel dank voor jullie (financiële) support! 

Wil je ook dit jaar weer bijdragen als ‘vriend van skûtsje Drie Gebroeders’? Zie verderop in deze nieuwsbrief voor meer meer informatie.

Helaas hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van Wout als lierenman. We zijn hem heel dankbaar voor alle tijd en energie die hij heeft geïnvesteerd in het opzetten van ons mooie project. We hopen hem af en toe nog mee te nemen als invaller. En met de komst van kleine Tijler kunnen we ons natuurlijk gelukkig prijzen met een nieuwe, trouwe fan!

De opvolger van Wout staat reeds te trappelen om zijn eerste officiële zeiluren bij het zwaardenteam van de 3GB te mogen maken. Hij zal zich binnenkort aan jullie voorstellen. Houd onze social mediakanalen dus goed in de gaten!

Dan nu het belangrijkste nieuws: Lemmer Ahoy, de Slag om Heech en IFKS 2022 staan voor de deur. It giet oan! Super goed nieuws. In de aankomende trainingen gaan we hard werken aan onze routines, zeilbalans en manoeuvres om als team klaar te staan voor hoge eindnoteringen. Wil je komen kijken? Check dan even onze website voor alle data. Hopelijk tot snel!

Categories:

Tags:

Comments are closed