Het zeilseizoen van 2023 zit erop en wat een prachtig jaar was het! We hebben jullie steun gevoeld terwijl we het water doorkliefden en zijn trots op de resultaten die we hebben behaald. Dit seizoen hebben we bewezen dat onze promotie naar de B klasse meer dan verdiend is; we zijn precies in het linker rijtje geëindigd tijdens de IFKS.Bedankt voor jullie aanmoedigingen en support op het volgschip, langs de kant op het water en natuurlijk in de app!  De wedstrijdverslagen van de IKFS zijn te lezen op onze facebookpagina of op deze website. 

Nu de winter begint, is het tijd voor de winterslaap. Het schip ligt veilig aangemeerd in Gorredijk en we zijn al begonnen met het noodzakelijke onderhoud. Het houtwerk is van het schip gehaald, de mast word professioneel onder handen genomen in Gorredijk en de zwaarden en het roer hebben we naar Amsterdam gehaald. Een opvallende verandering dit jaar: ons schip blijft in het water. Tijdens het seizoen zullen we slechts kort het water uitgaan voor een nieuwe laag anti-fouling en een frisse verflaag op de romp.

De Drie Gebroeders is misschien in winterslaap, maar het team zeker niet. Wij zijn al volop bezig met het komende seizoen en wat we willen bereiken. We willen komend jaar weer beter varen en gaan ons best doen om bij de top 3 te zitten om te promoveren. Om dit werkelijkheid te maken hebben we dan ook als team besloten om te investeren in een nieuw grootzeil. Voor de financiering hiervan zijn we ook dit jaar weer druk bezig met onze jaarlijkse wijnactie. We bieden een selectie van heerlijke rode en witte wijnen aan, die de afgelopen jaren hun kwaliteit hebben bewezen. Dit jaar hebben we ook drie nieuwe champagnes in ons assortiment. Mocht je geïnteresseerd zijn en ons helpen met het nieuwe grootzeil? Stuur dan een mailtje naar info@gordyksterskutsje.nl, of neem contact op met een teamlid. Naast de wijnactie is het ook volgend jaar weer mogelijk om vriend te worden van het skûtsje. 

De komende winter zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. We kijken nu al vol verlangen uit naar het nieuwe zeilseizoen en hopen jullie snel weer langs de waterkant te zien. Tot dan!

Categories:

Tags:

Comments are closed